Unghiile cromate sunt în tendințe în toamna 2016. Asta înseamnă că potï să Alegi manichiura franțuzească cu vârfuri cromate sau întreaga manichiură să fie cromată. Aceasta este o manichiura Clasica, Care in 2018 la Sigur nu-si va pierde DIN popularitate. Toamna si iarna adaugati in colectia DVS. de OJe nuante de visiniu, vin sau cirese, si mai aproape de primavara, intoarceti-va la Rosu Purpuriu sau bordo. Cu toate acestea, nimeni nu va interzice sa faceti exact contrariul. La prezentarea colecției Charlotte Olympia toamnă 2016 ne-a plăcut Naomi modele de Unghii foarte mult, pe care Sigur le vom încerca. În Colecția Proenza Schouler toamnă-iarnă 2016/17 s-a folosit ojă Bej mată. Aceasta e ideală pentru persoanele care nu îndrăgesc manichiura în nuanțe prea stridente. Iată ce Culori se poartă pentru a avea o manichiură în tendințe. În Colecția Jonathan simkhai toamnă 2016 s-a folosit Oja mată Albastră. O altă formă de Unghii care va rămâne în tendance în toamna 2016 este CEA Tip migdală. Încă DIN anii trecuți, acest Model a reușit să îl detroneze PE cel pătrat, CEEA ce nu poate decat să ne Bucure.

Specialiștii în domeniu pun Acum mai mult accent PE feminitate, PE eleganță și PE expresivitate. Această formă de Unghii are avantajul că lungește și subțiază degetele. Chiar Dacă trebuie să le pilești mai mult pentru a obține această formă de Unghii, VEI putea să observi cu bucurie că unghiile Tale sunt mai rezistente. Culorile intense sunt în tendințe în toamna 2016. În prezentarea colecției lie sang Bong am găsit o nuanță superbă de albastru. În toamna 2016 se poartă manichiura MOV închis după cum am văzut și în Colecția Georgine toamnă 2016. În culisele colecției tome toamnă 2016 am observat o altfel de abordare a manichiurii Matei: pentru vârfuri s-a folosit ojă mată, restul unghiei a fost acoperit cu lac transparent pentru Unghii, iar la baza unghiei s-a adăgat un CERC MIC argintiu. Toamna a sosit, iar Dacă unghiile Tale nu sunt încă în ton cu anotimpul, ar trebui să Vezi aceste MODELE în tendinţe în sezonul rece! La prezentarea colecției Libertine toamnă 2016 modelele au de la manichiură mată Albă. În prezentările colecțiilor am găsit Naomi MODELE Unghii 2016 pe care Cine recomandăm să le încerci. Descoperă ce Culori se poartă în acest saison și ce tendințe sunt în Materie de manichiură. Vezi un catalogue de idei de manichiură pentru sezonul de toamnă.

Elementele grafice sunt la modĂ și PE manchiura cu ojă lucioasă în toamna 2016. Alege o culoare de bază peste care aplici Linii în nuanțe diferite. În ultimele sezoane au, loc multe schimbări la acest Capitol Beauty, astfel că este normal să ai îndoieli în privința a CEEA CE se mai poartă ori encontre se potrivește. Ca să nu mai ai niciun dubitu, iată ce forme de unghiivor face Furori în tomna 2016.