Buna ziua ma intereseaza si pe mine tutoriale cu posete. Cum se fac pas cu pas sau tutoriale vidéo daca se poate. Va multumesc Urmărește și filmul de mai jos ca să Vezi cum să croșetezi o Floare cu 5 petale. Trimite-ne PE adresa redacției poze cu creațiile conte. Draga mari, IMI pare bine ca ai reusit sa crosetezi Flori. Nu e prea greu, nu-i ASA? Trimite-ne poze cu creatiile conte. Poti folosi Florile crosetate si ca martisoare, atasate de cadouri, ca Brose sau accesorii de Prins in par. si DA, mai avem si alte modele de ajungeam si le vom Publica. Spor la lucru. EMA 9. În următorul spațiu DIN CERC unești cu punct alunecat. Aceasta este prima petală. Multumesc! Desi sunt la inceput am reusit sa crosetez mai multe ajungeam dupa modelul DVS.

Sunt asaaaaaaaaaaaaaaaaaa de incantata. AM invatat sa FAC pentru prima oara urmarind filmuletul de aici. Am facut deja doua, si nu mai mai opresc. :))) Sunt f fericita!!!!!!!!!! Multumesc! Mai aveti si alte modele de floricele? Cu Drag mari multumesc mult de acest matériel! Un fost f. Explicit. Am facut si eu niste ajungeam si le-AM aplicat PE o bluza. Va voi trimite poze. Cum sa crosetezi o Floare de EMA Winter sur Vimeo.

Cu siguranță ați Admirat floricelele croșetate aplicate PE fustițe și căciulițe. Sunt MII de modele pentru a croșeta o Floare, unele mai ușoare, altele mai dificile. Azi vă învăț cum să croșetați o Floare simplă, cu 5 petale. Durează 5 minutes, după cum veți vedea și în film. Poate că prima dată nu va ieși o Floare prea reușită, Dar după Două – trei încercări veți vedea că nici nu e chiar Atât de greu. Pașii sunt simpli, iar perfortele de lucru folosite sunt cele prezentate pana acum: lănțișor, punct alunecat, picioruș Mare (sau dublu). Multumesc mult de raspuns. Sa stiti ca am invatat sa crosetez Floarea numai DIN filmuletul DVS. Sunt foarte fericita ca stiu sa FAC asta. Daca mai aveti si alte filmulete ajutatoare, comme fi tare recunoscatoare.

Multumesc si sanatate 🙂 5. Când ai terminat legi ultimul picioruș de primul cu punct alunecat. Buna ziua. Vreau sa stiu ce matériau ATI folosit pentru aceasta Floare. Multumesc 🙂 11. Când Termini cele 5 petale, unești cu punct alunecat în primul spațiu DIN CERC. Floarea ta este Gata. 4.

direct în format cercle croșetezi 9 piciorușe mari. Împreună cu lănțișorul de 2 ochiuri de la început ai 10 ochiuri. Momentan nu am realizat niciun astfel de Tutorial. Daca un Artizan va fi interesat sa realizeze acest Tutorial pentru Atelierul il vom Publica cu Drag. 12. potï lăsa Florile așa cum sunt sau le potï atașa mărgele sau Nasturi în mijloc. 10. Croșetezi la fel următoarea petală: lănțișor de 2 ochiuri, 3 piciorușe duble în următorul spațiu, lănțișor de 2 ochiuri, punct alunecat în următorul spațiu. 7. Croșetezi 3 piciorușe mari în primul spațiu DIN CERC.

Eu nu am reusit sa FAC nimic.